Navigációs menü
A  A+  A++
Tartalom rész kezdete

Hírek

Alkoss, pályázz, nyerj!

„Képzem a pénzem” címmel indított digitális alkotói pályázatot a Pénziránytű Alapítvány. A középiskolásokat megcélzó modern pénzkezelési tippeket közésppontba állító kiírásr diák-tanár csapatok jelentkezését várják 2021. február 2-ig.

A Pénziránytű Alapítvány az elmúlt évek fejlesztéseinek sikereire építve, újjászervezett középiskolai iskolahálózata számára hirdeti meg a diákok tudatos pénzügyi gondolkodásának erősítése jegyében a „Képzem a pénzem (modern pénzkezelési tippek)” c. digitális alkotó pályázatot. Az együttműködést ösztönözve a pályázatra maximum 5 fős diák-tanár csapatok jelentkezését várják, akik két kategóriában: digitális ötletekkel készült plakáttal vagy maximum egyperces kisfilmmel mutathatják meg, hol tart már a korszerű pénzkezelés a FinTech világában.

A pályázatra 2021. február 2-ig várják az ötletes, humoros, a középiskolások gondolatait megjelenítő alkotásokat a Pénziránytű Iskolahálózatba legkésőbb a beadási határidőig regisztrált iskolák csapataitól. Kategóriánként a legjobb alkotást készítő maximum 3-3 csapat tagjait díjazzák összesen 1,2 millió forint értékben.

További részletek, a szakmai és módszertani útmutatók, letölthető anyagok az alábbi oldalon érhetőek el (képre/linkre kattintva):

További hírek