Navigációs menü
A  A+  A++
Tartalom rész kezdete

Hírek

Innovatív pedagógusokat díjaz a Pénziránytű Alapítvány

Az idei PÉNZ7-hez, valamint a Fenntarthatósági témahéthez kapcsolódóan azokat a pedagógusokat is díjazzák, akik pénzügyi tudatosságot a zöldgondolkodással ötvözik tevékenységük során. A Pénziránytű Tanári Díjat és a vele járó 100 ezer forintot általános és középiskolai tanárok nyerhetik el.

A Pénziránytű Tanári Díj elnyerésére mindazon pedagógusok esélyesek, akik a Fenntarthatósági Témahét keretében kiírt Mintaprojekt- és óratervkészítő pályázatra olyan elképzelést nyújtanak be, amely kapcsolódik a témahét valamely eleméhez, és az idő legalább 40 százalékában foglalkozik a családok pénzügyeivel -- mint például a költségvetés-készítés, -tervezés vagy a takarékoskodás.

A Fenntarthatósági témahét idén az erdő, mint ökoszisztéma (pl. erdővédelem, erdőgazdálkodás, természetvédelem), a fenntartható, zöld gazdaság (pl. körforgásos gazdálkodás, fenntartható közlekedés, fenntartható divat), és  a fenntartható közösségek (pl. család-iskola-nemzet kapcsolati hálózatának fenntartása, kisközösségek fenntartása) területeit járja körbe.

A pályázatra 2021. január 18-ig várják a projektjeket, amelyeket a Fenntarthatósági Témahét honlapjára kell feltölteni.

A pályázattal kapcsolatos további információk, a kiírás, a projektterv sablonja és a pályázat benyújtása az alábbi oldalon érhető el (képre/linkre kattintva):

További hírek