Hírek

Minden, amit az otthonteremtésről tudni érdemes

Honlapunkon már elérhető a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák.

A frissen közzétett tájékoztatók részletesen ismertetik a legújabb otthonteremtésre vonatkozó szabályokat. Így többek között a július 1-jén hatályba lépett „falusi CSOK” minden részletére kitér az erről szóló 12 oldalas tájékoztató. A legalább három gyerekes családok akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak a vásárlással egybekötött bővítés, illetve korszerűsítés esetén. Meglévő lakás bővítésekor, illetve korszerűsítésekor is jár a kedvezmény, amelynek összege éppúgy, mint a vásárlásnál, a gyermekek számától függ.  Egy gyermekes családoknak 300 ezer forint, kétgyermekeseknek 1,3 millió forint, és legalább három gyermekeseknek 5 millió forint támogatás jár.

A témával kapcsolatos részletes tájékoztató anyagokat megtalálja honlapunk "Szeretnénk Lakást venni, felújítani"  és "Vidéken szeretnénk lakni - Falusi CSOK" élethelyzeteiben, valamint  informálódhat a kormany.hu oldalon az alábbi képre kattintva:

 

További hírek