Tartalom rész kezdete

Hírek

Pénziránytű Tanári Díj – akár 500.000 Ft támogatással

A Pénziránytű Alapítvány ebben a tanévben is díjazza a pénzügyi tudatosság és a modern pedagógiai módszerek iránt elkötelezett kiváló pedagógusokat.

 

A Pénziránytű Tanári Díj – a pénzügyi nevelés elkötelezett támogatásáért és a módszertani kultúra fejlesztéséért – az Alapítvány egyik magas rangú szakmai elismerése. Az általános- és középiskolai pedagógusok az idei tanévben is a PÉNZ7 programsorozat tematikájához kapcsolódva és két kategóriában pályázhatnak. Projektterv kategóriában a 2023. évi PÉNZ7 Korszerű pénzkezelés témaköréhez, míg foglalkozásterv kategóriában a Korszerű pénzkezelés mellett a mindig aktuális Okosan a hitelekről témájához is kapcsolódhatnak a pályázók.

A díjazás mértéke projektterv kategóriában 500.000 forint, a foglalkozásterv kategóriában elnyerhető támogatás összege pedig Korszerű pénzkezelés témakörben 200.000 forint, az Okosan a hitelekről témakör esetén pedig 250.000 forint. Az elbírálás során mind a két kategóriában maximum a 3-3 legmagasabb pontszámot elérő pályázatot díjazza az Alapítvány. Emellett a Magyar Bankszövetség felajánlásával különdíjként egy kiválasztott pályázó 100.000 forint értékű vásárlási utalványban részesül.

A pályaműveket 2023. január 18. 15.00 óráig várja az Alapítvány, az ünnepélyes díjátadóra várhatóan a 2023. évi PÉNZ7-hez kapcsolódva kerül sor. A pályaművek elkészítéséhez pedig a Pénziránytű Alapítvány honlapján található részletes pályázati útmutató és segédanyag. Ugyanitt inspirációnak megtekinthetők az előző évben nyertes pályaművek is.

További hírek