Navigációs menü
A  A+  A++
Tartalom rész kezdete

Hírek

Zöldiránytű, a pénz- és ökotudatos app

Elsősorban középiskolásoknak készült a Zöldiránytű mobilapplikáció, amely a fenntartható szemléletet és a tudatos pénzügyi magatartást ötvözi. A Pénziránytű Alapítvány legújabb, a Z generáció igényeire szabott alkalmazása az ökotudatos és pénztárcakímélő döntéseket segíti.

 A mobil eszközökre ingyenesen letölthető Zöldiránytű applikáció a 14-20 éves korosztálynak nyújt hasznos tippeket, illetve érdekes sztorikkal, játékos kvízekkel, véleményszavazásokkal és pénzügyi döntésekkel, fenntarthatósággal foglalkozó friss oldalakra való kitekintéssel segíti a diákok szemléletformálását.

A Zöldiránytű mobilalkalmazás amellett, hogy egy olyan edutainment – vagyis szórakoztatva oktató – eszköz, amely a jövő márciusi PÉNZ7, valamint a tavaszi Fenntarthatósági témahét interaktív tanóráinak megtartásában a tanároknak is támogatást jelent a felkészülésben és a diákok érdeklődésének felkeltésében.

A Zöldiránytű alkalmazást az általános iskolások számára készült Pénzügyi Hősképző, illetve a középiskolás korosztályt célzó Értem a pénzem appok után a Z generáció játékos és digitális pénzügyi nevelése céljából fejlesztette ki a Pénziránytű Alapítvány.

A Zöldiránytű ingyenesen letölthető az online áruházakból, de elérhető az alapítvány honlapjáról is (képre/linkre kattintva):

További hírek