Tartalom rész kezdete

Élethelyzetek

Pénzügyi problémáim adódtak...

Elválok a páromtól, elvesztettem a munkám, eladósodtam, közlekedési baleset ért, ellopták a poggyászom (utazási károk): a válságos pénzügyi helyzet kialakulásának számtalan oka lehet, következésképpen a megoldások is változatosak. A háztartás pénzügyi egyensúlya válás, haláleset, betegség, befektetések (másnak adott kölcsönök) elúszása, könnyelmű kezességvállalás, tűz- és vízkár, üzleti csőd, munkanélküliség, valamint kumulatív folyamatos túlköltekezés/eladósodás, vagy éppen vásárlási vagy játékszenvedély miatt egyaránt bekövetkezhet. Minden helyzetben más a kilábalás receptje.

A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat azért jött létre, hogy minden fogyasztó számára elérhető legyen egy független, díjmentes, hozzáértő tanácsadó szolgáltatás a pénzügyi kérdések, panaszok esetén. Másfél évtizedes, több tízezer megkeresésen alapuló tapasztalattal az irodahálózat hathatós segítséget nyújt az ügyfeleknek, és egyre többen tudják Magyarországon, hogy pénzügyi kérdések vagy panaszok esetén nincsenek egyedül.

Nehéz pénzügyi helyzetüket azok tudják gyorsan és eredményesen megszüntetni, akik egyfelől igyekeznek fizetési kötelezettségeiket mindig pontosan teljesíteni, másfelől azonnal, illetve előre jelzik a közüzemi szolgáltatóknak, a hitelezőknek, és más pénzügyi partnereiknek pénzügyi nehézségeiket, és segítséget kérnek azok megoldásához. A kezdeményező hozzáállás, a párbeszédre való készség bizalmat kelt a partnerekben, akik hajlamosak engedményekre a további eredményes kapcsolat reményében.

Kapcsolódó tartalom

A témával kapcsolatos további hasznos információkat olvashat a linkekre illetve a képekre kattintva:

Pénzügyi Navigátor Füzetek